Synpunkter från Esarp avseende ombyggnad av väg 798

Idag skickade väggruppen in synpunkter och material enligt nedan till Trafikverket angående ombyggnad av väg 798 genom Esarp, synpunkterna skickades i enlighet med de direktiv för synpunkter som publicerats på Trafikverkets hemsida.

Väg 798 Esarps by – TRV 2010-95798 – Synpunkter Esarps By
Denna rapport innehåller synpunkterna från Esarps by, sammanställd från det material som arbetades fram i workshopen i Esarps skola 2010-12-14.

Väg 798 Esarps by – TRV 2010-95798 – Byworkshop
Denna presentation innehåller materialet som användes som underlag till den workshop som hölls i Esarps Skola 2010-12-14 med boende i byn, synpunkterna från byn finns i rapporten oven, ej i “Byworkshop”, det är endast det grundmaterial som väggruppen sammanställt.

En Respons to “Synpunkter från Esarp avseende ombyggnad av väg 798”

  1. Philippe Says:

    Vi fick svar från Helena på Trafikverket som bekräftade att de har tagit emot våra handlingar. Nästa steg för Trafikverket är nu att sammanställa alla synpunkter och kommentarer. En sammanfattning kommer att läggas ut på Trafikverkets hemsida när de är klara, sannolikt här:

    http://www.trafikverket.se/Privat/Projekt/Skane/Vag-798-mellan-Esarp-och-Genarp/

    Mvh
    Philippe

Skriv svar