Vårplaneringen kommer här!

Esarps Bygdelags Vårplanering 2015

Välkommen till Bygdelagets aktiviteter!

Bygdelaget fortsätter med aktiviteter som efterfrågats, och har här ett förslag på vad som ska göras under våren. Har Du en idé om något Du vill göra är Du välkommen att planera in där det passar Dig. Kom bara ihåg att höra med Björn Larsson på 040-44 10 60, som sitter med lokalens planeringskalender, så det inte blir dubbelbokat. Hör sedan av Dig till styrelsen, så aktiviteten kan läggas ut på hemsidan och skickas som nyhetsbrev.

29 mars Årsmöte kl. 15

10 april Fredagspub, med planering för hösten kl. 19

30 april Valborgsmässoafton med bål och efterföljande pub kl. 18

5 juni Fredagspub kl. 19

13 juni Brännboll kl. 15

För att få komma till puben måste man vara medlem. Det kostar 150 kr per familj för ett helt år. Detta sätter man in snarast på BG 5015-1497. Kom ihåg att skriva från vem medlemsavgiften kommer.    Vårplaner 15

Väl mött!
/Styrelsen för Esarps Bygdelag

Skriv svar