Webbfilm om Esarp!

Under våren 2012 fick vi kontakt med Nosco som höll på att göra kortfilmer om lundabygden. Då erbjöds möjlighet att vara med. Filmen “Esarpsbygden längs Höje Å, en del av Lundaland” är gjord på uppdrag från Synliggör Lundaland med bilder från boende och verksamma i Esarp med omnejd. Flera personer har varit med och bidragit med bilder och berättelser om Esarp. Citat från filmen: “Presentationen är skapad genom ett gediget underifrånperspektiv med aktiva i bygden som bestämt vad som ska berättas.”

Projektet Synliggör Lundaland digitalt är delfinansierat med EU-medel via Leader Lundaland, Höjdarna och Hushållningssällskapet. Aktiviteterna genomförs av Nosco AB i samarbete med byalag, föreningar och organisationer som verkar i området.

Se filmen genom att trycka på play nere till höger på bilden!

Mer information om projektet finns på www.lundaland.com.

Skriv svar