Uppdatering kring nyhetsbrevet

Den datortekniska infrastrukturen för elektroniska nyhetsbrev har nu flyttats till en ny plattform, MailChimp, för att göra det enklare för styrelsen att publicera både på webben och via mail samtidigt. Formatet på mail är uppdaterat och alla tidigare kända mailadresser är flyttade från den gamla mailfunktionen på Surftown.

Tanken är att allt viktigt innehåll på webben också publiceras till medlemmar och andra intresserade via email. De stora fördelarna är att det blir mer relevanta mail och en bättre synk med hemsidan, samt att det blir lättare att anmäla sig till nyhetsbrevet, tack vare en plattform som är gjord för det, det är riktigt enkelt att gå med via hemsidan, lägg till prenumerant här

Glöm inte planeringsmötet på torsdag kl 19.00 på skolan (den 7 April)

Skriv svar